fbpx
Енергија
Енергија - ноември 26, 2023

Човекот од зелениот договор

На 3 октомври 2023 година, извршниот потпретседател на Европската комисија Марош Шефчовиќ се појави пред Европскиот парламент за да одговори на прашањата што доаѓаат од членовите за главната точка од неговата надлежност, имено, таканаречениот...