fbpx
Opinion
Енергија - март 15, 2023

Опозицијата на ЕУ и Италија го крена во воздух гласањето за застанување на бензински и дизел автомобили

Конечното гласање за забрана на автомобилите со мотори со внатрешно согорување во корист на електричните автомобили требаше да се одржи на 7 март. Правило остро оспорено од владата на Мелони, која осуди низа збунувања,...