fbpx
USA
Политика - октомври 27, 2023

Пороците, а не злосторствата

Европски дневник: Акурејри, октомври 2021 година Поголемиот дел од населението на Исланд живее во југозападниот агол на земјата, во главниот град Рејкјавик и во градовите во близина. Единствениот голем град на друго место е...