fbpx
Southern Europe
Политика - февруари 22, 2024

Пресвртницата на Мелони: Италија ќе доминира на Европскиот парламент по изборите во 2024 година

Италија ќе ја има најголемата владина група во Европскиот парламент Европските избори во 2024 година ќе бидат многу клучни за многу држави: за некои ќе има радикална промена во внатрешнополитичката рамнотежа, за други ќе...