fbpx
News
Политика - декември 4, 2023

Мајкл Енде и Конзервативното движење

Партијата ECR ја одржува својата следна меѓународна делегација во Рим, Италија, од 15 до 17 декември. Тоа е прилично специјална пригода, бидејќи присутните ќе уживаат во „Атреју“, најважната младинска прослава на владејачката партија „Фратели...