fbpx
Africa and Middle East
Uncategorized @mk - ноември 26, 2023

ЕУ е „корисен идиот“ на Блискиот Исток

Состанокот на Европскиот совет на крајот на октомври заврши во Европа продолжувајќи ја својата двојна игра на Блискиот Исток. Пред Самитот на еврото, претседателот Шарл Мишел испрати писмо до членовите на Советот во кое...