fbpx
Есеи
Есеи - ноември 26, 2023

Тековно управување со фондовите во ЕУ

Шпанското претседателство со Советот на Европската унија организираше меѓупарламентарна конференција за стабилност, економска координација и управување во ЕУ , што се одржа неодамна во Мадрид. Помеѓу различните сесии, првата е посветена на предизвиците на...