fbpx
Култура
Култура - ноември 2, 2022

Жените лидери во Европа: изборот на Џорџија Мелони за италијански премиер

2022 година е годината која во историските книги ќе биде означена како онаа во која Бел Паезе за првпат ќе го види изборот на жена за премиер: Џорџија Мелони. „Голема одговорност“, како што сакаше...