fbpx
Ukraine
Политика - февруари 27, 2024

Г7, што се случи во Киев?

Се одржа првиот самит на Г7 со кој претседаваше италијанскиот премиер Џорџија Мелони, лидер на европските конзервативци. Главна тема беше Украина и се што е поврзано со неа: помош, санкции против Русија и физибилити...