fbpx
EU
Енергија - октомври 18, 2022

Италија има најскапа струја во Европа: само гасот е виновен?

Италија во моментов е земја со највисоки трошоци за електрична енергија во Европа. Постојаните и прогресивни зголемувања всушност ги зголемија трошоците на високи бројки, 10 пати повисоки отколку пред само две години. Но, кои...