fbpx
трговија и економија
трговија и економија - декември 4, 2023

Европските конзервативци се собраа во Рим

Што е европски конзервативец? Еден веродостоен одговор може да се најде во Декларацијата од Рејкјавик на Европската партија на конзервативците и реформистите. Партијата ECR е посветена на индивидуалната слобода, националниот суверенитет, парламентарната демократија, приватната...